ευεξίαςΕυεξίας στην ιατρική ορολογία περιγράφεται ως υγιές και απαλλαγμένο από τα συμπτώματα της νόσου, αλλά να ευεξίας ή εναλλακτική επαγγελματία υγείας ευεξίας εκτείνεται πολύ πέρα από αυτό τον ορισμό. Wellness είναι μάλιστα δωρεάν από τα συμπτώματα της νόσου, αλλά επεκτείνεται και στην ποιότητα της ζωής του είναι όλες τις βρύσες, το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα καθώς και των περιβαλλοντικών και κοινωνικών συνθηκών. Ευεξίας αφορά σε συνειδητές επιλογές ενός ατόμου που κάνει για να επιτύχει τη βέλτιστη υγεία.

Για τα άτομα που ενδιαφέρονται για την επίτευξη της βέλτιστης υγείας τα παρακάτω 7 βασικές αρχές που πρέπει να πληρούνται προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη κατάσταση.

1. Πάρει την κατάλληλη ύπνο. Ο ύπνος είναι όταν το σώμα μας επαναφορτίζει τις μπαταρίες από την αναπλήρωση των κυττάρων και είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της καλής υγείας. Κοιμάται μεταξύ 11 μ. μ. και 7 το πρωί είναι το καλύτερο. Να αναπτύξουν ένα τακτικό πρότυπο ύπνου.

2. Η τακτική Άσκηση: η Άσκηση βοηθά να κρατήσει τα όργανα υγιή, προωθώντας την κυκλοφορία ή του αίματος, της λέμφου και της ενέργειας. Αυτό κρατά τους μυς ευέλικτη και ισχυρή και να λιπαίνονται οι αρθρώσεις και τα κινητά.

3. Σωστή Διατροφή: Το σώμα μας είναι σαν μια μηχανή που απαιτεί καύσιμα για να εξασφαλιστεί ότι λειτουργεί ομαλά, όπως και βρώμικο καύσιμο θα φράξει κινητήρα, πολλά από τα τρόφιμα που τρώμε, να διαταράξει τη λειτουργία των σωματικών οργάνων. Να κάνουν συνειδητές επιλογές σχετικά με το τι τρώτε, επιλέξτε υγιεινά τρόφιμα που προάγουν την υγεία και τη ζωτικότητα.

4. Βαθιά Αναπνοή: Βαθιά αναπνοή είναι ένας τρόπος για να βοηθήσει το σώμα να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες. Βαθιά αναπνοή μπορεί να λειτουργήσει ως ένα μασάζ για τα εσωτερικά όργανα, αλλά και να απελευθερώνει ενέργεια για τη σωματική και ψυχική αναζωογόνηση του σώματος.

5. Χαλάρωση: να Μάθουν και την πρακτική τεχνικών χαλάρωσης. Ειδικά στο σημερινό με γρήγορο ρυθμό κοινωνία, το σώμα και το μυαλό είναι συνεχώς πάνω-εργάστηκε, ακόμα και μέτρια επίπεδα συνεχούς στρες μειώνει την απόδοση. Χαλάρωση, φυσικά, θα επαναφορτίσει το μυαλό και το σώμα.

6. Η θετική σκέψη και ο Διαλογισμός. Τακτική ο διαλογισμός θα σε ισορροπία το μυαλό σας και να βελτιώσει την ικανότητά σας να επικεντρωθεί και να επικεντρωθούμε. Καθαρίζοντας το νου σας με θετικές σκέψεις θα σας βάλει πίσω τον έλεγχο της ζωής σας και σας επιτρέπουν να ζήσετε την εσωτερική ειρήνη. http://proklisigymnastikis.info

7. Εκπαιδεύστε τον Εαυτό σας: Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα στοιχεία σχετικά με την υγεία και την ευεξία. Διαβάστε τα βιβλία και τη μελέτη με εναλλακτικές επαγγελματίες υγείας. Μέσω επανεκπαίδευσης σας τρέφει τη διάνοια σου, να αναπτύξουν μια κατανόηση για το μυαλό σώμα πνεύμα σχέση, να διερευνήσει εναλλακτικές θεραπείες και να αναπτύξει ένα τρόπο ζωής που ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Τέλος, μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα, λειτουργεί σε ένα πράγμα κάθε φορά και να απολαύσετε το δρόμο για την ευεξία. Στο δρόμο για την ευεξία απαιτεί δέσμευση για τη βελτίωση της σας αίσθηση της ευημερίας, όπως σας πρόοδο, θα αρχίσουν να παρατηρήσετε λεπτές θεραπευτικές επιδράσεις κάθε βήμα του τρόπου. Όταν δεν αισθάνεστε καλά, το σώμα σας σας δίνει ένα σημάδι μιας υποκείμενης πρόβλημα ή κατάσταση. Μην βιαστείτε να το ντουλάπι με τα φάρμακα και να μουδιάσει το σώμα σας, το σώμα σας θα σας πει τι χρειάζεται. Μπορεί να χρειαστεί να εργαστούν σε κύριο νούμερο ένα για τώρα και να πάρετε μια καλή νύχτα ύπνου.